Jégkorong

2 órája

Megvan a Goodwill Pharma Szeged első győzelme

A forduló legeredményesebb csapata volt a szegedi. A Goodwill Pharma Szeged férfi jégkorongcsapatára ma este már kupameccs vár.

Megszerezte első győzelmét a férfi jégkorong Andersen Ligában a Goodwill Pharma Szeged, amely a Sportországi Cápák otthonában győzött. Bár a szegediek kétgólos vezetését még kiegyenlítették a fővárosiak, 2–2-t követően egymás után öt szegedi gól következett, és végül tízig meg sem állt Dósa Dávid csapata, amely ezzel az Andersen Liga második fordulójában a legtöbb gólt szerezte.

Goodwill Pharma Szeged
A második fordulóban bezsebelte az első győzelmet a Goodwill Pharma Szeged.
Fotó: Karnok Csaba

A folytatásra sem kell sokat várni, hiszen kedden 18 órától a szegedi műjégpályán az FTC Telekom B csapata ellen kezdi meg a magyar kupát a Tisza-parti gárda. A párharc visszavágóját két hét múlva, október 29-én rendezik Budapesten.

Sportországi Cápák–Goodwill Pharma Szeged 4–10 (0–2, 2–2, 2–6)

Férfi jégkorong, Andersen Liga, alapszakasz, 2. forduló. Mátyásföldi Jégcsarnok, 88 néző. Vezette: Tóth R., Dósa, Balázsi, Pálkövi.
Goodwill Pharma Szeged: Sáfrán Balázs (87%, 27 védés) – Ritecz Richárd (2), Alexandre Cyrenne, Kaposi József 2 (2), Balogh Bence 2 (3), Love Green 1 (1) – Lengyel Levente 1, Ian Tiasin (2), Kiss Benedek 1, Artem Biakin 1, Béres Boldizsár 2 (1) – Nikita Gostyuschev 1, Szailer Dániel, Kurián Soma (2), Vona Szabolcs, Jakab Zoltán (2) – Garbacz Máté (kapus). Vezetőedző: Dósa Dávid.

A mérkőzés teljes egészében megtekinthető az alábbi videóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában