Vasárnap rangadót játszik az SZVSE

2 órája

NB III.: Újra bajnoki forduló következik

A kupaforduló után folytatódik a szezon. Az NB III. Dél-keleti csoportjában rangadó vár az SZVSE-re, míg a Hódmezővásárhelyi FC-re egy újabb budapesti csapat vár.

A vásárhelyiekre az MTK Budapest után egy újabb fővárosi csapat vár.

Fotó: Gémes Sándor

A Mol magyar kupa fordulót követően visszatérnek a bajnoksághoz az NB III.-as csapatok, így a Hódmezővásárhelyi FC és a Szegedi VSE-G-Falc Kft. is. Előbbire a fővárosban vár fontos meccs, míg a Vasutasok hazai pályán játszanak rangadót vasárnap 16 órától.Hét forduló után nyeretlenül áll a Hódmezővásárhelyi FC, amelyre fontos meccs vár a Pénzügyőr otthonában, hiszen a tizedik helyen álló budapesti csapat hat ponttal előzi meg a HFC-t.

NB III., SZVSE
Az NB III. 8. fordulójában a Gyulát fogadja az SZVSE.
Fotó: Gémes Sándor

Nem nézegetik az NB III. tabelláját

Nem nézegetjük a tabellát, csak magunkkal foglalkozunk. Ugyanabban a szellemben készülünk, mint tettük azt az MTK elleni kupameccsre is. Az NB I.-es csapat elleni találkozó önbizalmat kell, hogy adjon, és biztos vagyok benne, hogy gyorsan visszatalálunk a helyes útra – mondta Szűcs Róbert, a HFC vezetőedzője, aki betegség miatt Török Kevinre és Rabecz Botondra nem számíthat, Guth Ádám sérüléssel bajlódik, míg Gréczi játéka kérdéses.

16-16 ponttal áll a dobogó második és harmadik fokán a Gyula és az SZVSE, a két csapat az SZVSE-stadionban egymás ellen folytatja.

Voltak betegeink és sérültjeink, ezért nem is játszottunk az elmúlt hétvégén. Amíg visz a lendület, menni akarunk vele. Van bennünk egy egészséges önbizalom, a három pont a célunk vasárnap is. Taktikailag sem könnyű meccs vár ránk, a Gyula egy jó képességű csapat, ez már a nyári edzőmeccsünkön is látszott – összegzett Kelemen Balázs, az SZVSE edzője, aki minden kerettagjára számíthat a vasárnapi meccsen. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában