Helyi sport

2024.08.24. 21:23

Vármegyei I. osztály: megvan az első döntetlen a szezonban

A szombati négy mérkőzés összesen öt gólt, valamint az évad első döntetlenjét hozta a labdarúgó vármegyei I. osztályban.

Illusztráció: Gémes Sándor

A pénteki nyitómérkőzést követően négy mérkőzést rendeztek a vármegyei I. osztály 2. fordulójában szombaton. A Tiszasziget kupamérkőzést játszott az ESMTK-val, ezért csak öt találkozót rendeztek ebben a fordulóban.

A Sándorfalva a második hazai mérkőzését is megnyerte, mert bár 0–0-nál kihagyott egy büntetőt a Bordány ellen, a folytatásban sikerült betalálnia. A vendégek ugyan az Algyő elleni meccshez hasonlóan jól küzdöttek, de pontot nem tudtak szerezni.

Meglepetésre nem nyert az Algyő Deszken, pedig a vendégek előtt kezdetben több nagy lehetőség is adódott, de ezek rendre kimaradtak, az újonc Deszk pedig küzdőszellemének köszönhetően megszerezte az első pontját az idényben – ez a mérkőzés jelenti egyébként az évad első döntetlenjét is.

Egy szöglet utáni lecsorgó döntött Balástyán, ezzel a lövéssel nyerte meg a meccset a Hódmezővásárhelyi FC II. A hazaiak kapufáig jutottak, a szünet után pedig a félidőben beszálló Jandó kapus bravúrjai akadályozták meg a Balástyát a gólszerzésben.

Szentesen tudott nyerni a Mórahalom, amely a végjátékban egy jogos büntetőt értékesített, így a Kurca-partiak már nem veretlenek, a Mórahalom pedig első győzelmét szerezte.

Vármegyei I. osztály, 2. forduló

Sándorfalva–DB Futball Bordány 3–0 (2-0)
Gólszerzők: Széll (20.), Vajna (41.), Bitó (61.).

Balástya–Hódmezővásárhelyi FC II. 0–1 (0-1)
Gólszerző: Herczeg (34.).

Szentesi Kinizsi–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 0–1 (0-0)
Gólszerzők: Szalma (84., 11-esből).

Deszk–M-Perfect Home-Algyő 0–0

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában