Cegléden szerepelt a Szeged-Csanád GA

2024.07.13. 13:47

Gambiai támadó szerezte a szépítő találatot

Lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata, amely Cegléden az NB I.-es Kecskemét ellen kikapott 2–1-re.

Mádi József

A szegedi védő, Horváth Milán és Lukács Dániel párharca Cegléden.

Fotó: KTE

Az NB I.-es Kecskemét ausztriai edzőtáborból érkezett a ceglédi zárt kapus edzőmeccsre, és Szabó István vezetőedző minden játékosának 90 perces terhelést tervezett, így a csapat egyik fele a Szeged, a másik a szintén NB II.-es Békéscsaba ellen lépett pályára ezen a napon.

A héten a Szeged is játszott már egy "szintes" mérkőzést, amelyen a Szent Gellért Fórumban edzőtáborozó török Trabzonspor ellen 2–1-es vereséget szenvedett.   

A Kecskemét korán vezetést szerzett a Szeged elleni edzőmeccsen Lukács Dániel góljával, majd a 33. percben Kovács Barnabás toldotta meg az előnyt, így 2–0 volt az állás a félidőben.

A második félidőben a Szeged szépített Lamin Sarr révén, így az NB I.-es ellenfele 2–1-re megnyerte a találkozót.

A Tisza-partiak elleni mérkőzésen nem lépett pályára a szegedi Vágó Levente és Pap Milán, illetve a kisteleki Zsótér Donát sem.

Kecskemét–Szeged-Csanád GA 2–1 (2–0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Cegléd, zárt kapuk mögött.
Gólszerzők: Lukács D., Kovács B., ill. Sarr.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában