Az NB II.-es klub folytatja a csapatépítést

2024.07.16. 17:38

Bal oldalra érkezett az új igazolás

Megnevezte negyedik nyári igazolását is a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata. Kurdics Levente a bal oldalon bevethető játékos, aki komoly NB II.-es tapasztalattal érkezik.

Kurdics Levente új csapata szerelésében.

Kurdics Levente 2002. december 5-én született Szolnokon. A ballábas játékos szülővárosa csapatában kezdett el futballozni. A Szolnoki MÁV FC korosztályos csapatait végigjárva 17 évesen debütált az akkor még másodosztályú felnőtt együttesben. Szolnokon 60 NB II-es találkozón 5-ször volt eredményes. Az elmúlt két idényben az NB II-es Kazincbarcikát erősítette, amely színeiben 54 másodosztályú bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett.

– Örülök, hogy itt lehetek Szegeden. Bízom benne, hogy sokat fejlődhetek majd a következő időszakban, és egyúttal hozzájárulhatok a csapat sikeres szerepléséhez. Minden körülmény adott, a csapat és a szakmai stáb is jó benyomást tett rám. Bal szélső védőként érkeztem, de szélső támadóként és középcsatárként is bevethető vagyok – nyilatkozta Kurdics Levente.

A Szeged-Csanád GA eddig Mohos Barnabást (Haladás), Pejovics Danilót (Pécs) és Varga György Balázst (Újpest) igazolta le. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában