Helyi sport

2024.06.13. 12:59

Szerződést hosszabbított csapatkapitányával az SZTE-Szedeák

Már az ötödik teljes értékű szezonját kezdheti meg az SZTE-Szedeákban a csapatkapitány.

Delmagyar.hu

Balogh Szilárd (labdával) marad az SZTE-Szedeáknál.

Fotó: Karnok Csaba

Zsíros Péter és Mayer Ákos megtartását követően újabb eddigi kerettagjával jelentett be hosszabbítást az SZTE-Szedeák. A múlt szezonban a csapatkapitányi tisztséget is betöltő Balogh Szilárddal is megállapodott a klub, így a következő idényben a Tisza-partiaknál játszik a Szedeák saját nevelésű kosarasa. 

Ez lesz az ötödik, teljes értékű szezonom. Nagyon gyorsan telik az idő, rengeteg gyönyörű pillanatot éltünk meg együtt a srácokkal, gondolok itt az U20-as bajnoki címre, a felnőtt csapattal szerzett érmekre. Bízok benne, hogy jövőre is tudjuk folytatni ezt a szép sorozatot. Új kihívás volt a csapatkapitányi poszt az előző évben, jövőre is azon leszek, hogy minél többet dolgozzak, hiszen szeretnék nem csak a játékban, hanem emberként, csapatkapitányként is fejlődni, amennyiben erre megkapom a bizalmat a társaktól. Jó koncepció, ami a Szedeáknál már évek óta zajlik, fiatal, magyar játékosokat épít fel a klub, így ez számomra is egy remek lehetőség. Évek óta nagy energiákkal küzdünk és dolgozunk együtt, ennek mentén kell folytatnunk a következő évben is, és akkor bizakodhatunk, hogy egy újabb sikeres szezon áll előttünk – mondta Balogh Szilárd.

A szegediek nemrég azt is bejelentették, hogy Anda Dávid személyében magyar center érkezik a csapathoz. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában