Labdarúgás

2024.06.22. 12:59

Szegedi edzője lehet a Honvéd NB III.-as labdarúgócsapatának

Először állhat felnőttcsapatnál vezetőedzőnek a szegedi születésű, korábbi válogatott labdarúgó, Laczkó Zsolt.

Becsei Dávid

Laczkó Zsolt jelenleg Marco Rossi szakmai stábjában dolgozik az Európa-bajnokságon.

Fotó: Karnok Csaba

2021 augusztus óta a magyar labdarúgó-válogatottnál Marco Rossi szövetségi kapitány segítője Laczkó Zsolt. A 37 éves szakember a 2024–2025-ös szezontól vezetőedzőnek állhat, ugyanis a csakfoci.hu értesülése szerint a Honvéd őt szeretné megnyerni második csapatának az élére, amely az NB III.-ban szerepelhet majd.

Laczkó a Puskás Akadémia U17-es együttesénél dolgozik a válogatott párhuzamosan. A felcsútiakkal legutóbb bajnoki címet nyert. 

A szakportál úgy tudja, Laczkó amennyiben a Honvéd II. trénere lesz, továbbra is maradhat Marco Rossi szakmai stábjában. A szegedi szakember számára nem ismeretlen a Honvéd, hiszen 2017-ben tagja volt az NB I.-es bajnokcsapatnak.

A Honvéd II. a legutóbbi idényben együtt szerepelt a Hódmezővásárhelyi FC-vel és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.-vel az NB III. Dél-keleti csoportjában, ahol tizenhat csapat közül a tizenkettedik helyen végzett harmincnégy pontot gyűjtve.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában