Szombaton csapatbajnok lehet a Zengő Alföld Szegedi TE

2023.03.31. 10:57

Egyetlen lépés kell

Szombaton bajnok lehet a Zengő Alföld Szegedi TE férfi tekecsapata, amely hazai pályán 14 órától a Fradit fogadja.

Karsai László igazi legenda, aki a 15. csapatbajnoki címét szerezheti meg.

Fotó: Karnok Csaba

Mindössze egy siker kell ahhoz, hogy a Zengő Alföld Szegedi TE megszerezze története 15. bajnoki aranyérmét a férfi tekecsapat-szuperligában.
Ehhez azt a Ferencvárost kell legyőzni szombat 14 órától az újszegedi teke- és bowling­centrumban, amely jelenleg nyolcadik a bajnoki tabellán.

A Tisza-partiak remek formában vannak, ezt igazolja az előző fordulóban elért összcsapat-teljesítmény, a 3856 fa, amelyre régen volt példa az utóbbi időszakban. A fővárosi zöld-fehérek ellenben kikaptak Kazincbarcikán 5:3-ra, így még veszélyben lehet a bent maradásuk a szuperligában.

A szegedi klubnak ezenkívül még lesz két mérkőzése, mégpedig először hazai pályán a Győr, majd a bajnokság zárásaként a Répcelak ellen, ám ha szombaton nyer, akkor azért bajnok már két fordulóval a sorozat vége előtt, mert a maradék két találkozó két veresége esetén a Zalaegerszeg ugyan utolérheti, de az egymás elleni eredmény a Zengő Alföldnek kedvez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában