Kétgólos hátrányból állt fel a csapat

2022.07.06. 20:40

Kétgólos hátrányból állt fel Pakson a Szeged-Csanád GA

Mádi József

Ódor Máté (balról) az első félidőben játszott Pakson.

Fotó: Gémes Sándor

Lejátszotta harmadik edzőmérkőzését is a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II.-es labdarúgócsapata. A két NB III.-as alakulat, a Hódmezővásárhelyi FC 6–0-s és a Dunaújváros 2–1-es legyőzése után ezúttal szintet ugrott a csapat ellenfél tekintetében, hiszen az első osztályban szereplő Paks vendége volt, amelynek kezdőjében megtalálhattuk a szegedi származású Szélpál Norbertet.

A szegediek alaposan belealudtak a meccs elejébe, hiszen Balogh B. a 9., Windecker pedig a 14. percben szerzett paksi gólt. A hazaiak elsősorban fejjel voltak veszélyesek, ám az ivószónet után megváltozott a játék képe. A Szeged bátrabb lett, és a félidő végén Temesvári fejjel veszélyeztette a Paks kapuját.

A szünetben mindkét csapat sort cserélt, majd az 52. percben Gréczi révén 11-esből jött a Tisza-parti szépítés. Sőt a 78. percben Daru is betalált, így egyenlített a Szeged.

A hátralévő időben egyik csapat sem tudta megszerezni a győztes gólt, így döntetlennel zárult az összecsapás.

Hír a csapatnál, hogy a távozó védő, Tóth Gábor (35) Dunaújvárosban folytatja.

A Szeged-Csanád GA a héten már nem játszik felkészülési mérkőzést, viszont jövő hétfőn elutazik Szlovéniába, Roglába, ahol egy hetet készül, és két edzőmeccsen szerepel, a másodikat jövő szombaton az olasz másodosztályú Venezia ellen.

Paks–Szeged-Csanád GA 2–2 (2–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Paks.

Paks: Nagy G. – Kovács N., Lenzsér, Szélpál N., Szabó J. – Windecker, Balogh B., Papp K., Haraszti – Szabó B., Böde.  2. félidő: Rácz G. – Vas, Kinyik, Szekszárdi, Debreceni Z. – Kesztyűs, Gyurkits, Volter, Kocsis B. – Sajbán M., Nagy R. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Szeged-Csanád GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Tóth B., Kővári – Simon Á., Könczey – Papp Á., Gajdos, Pintér Á. – Haruna. Csere: Takács J. – Beronja, Vári, Kovács G., Bitó, Farkas A., Micsinai, Gréczi, Dobos Á., Eleven, Daru. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.

Gólszerzők: Balogh B. (9.), Windecker (14.), ill Gréczi M. (51., 11-esből), Daru (78.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában