Szentes

2021.09.07. 11:16

A kezdés volt a kulcs

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Többen is mesterhármasig jutottak, választásunk végül a Szentesi Kinizsi triplázó támadójára, Szarvas Józsefre esett, ő lett a forduló gólvadásza.

V. P.

Ugyan a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.-ben ketten is bejelentkeztek a címre (Dobronoky négy, Szűcs Zsolt három gólt szerzett), de egy 14-0-ás győzelemnél értékesebbnek véltük a Szentesi Kinizsi 4-0-ás sikerét az UTC otthonában. A Kurca-partiak csatára, Szarvas József mellett a dorozsmai Kalapács Marcell is mesterhármast szerzett, ám előbbi 14 játékperc alatt köszönt be háromszor, így őt választottuk.

– Az UTC otthonában nem egyszerű nyerni. Sorsdöntő volt, hogy az ötödik percben megszereztük a vezetést, ezt követően sima meccs volt – összegzett a szentesiek 25 éves támadója.

– Az elsőnél egy jobb oldali beadásnál előztem meg a védőt, majd jobbal a kapus mellett rúgtam el. A másodiknál kiharcoltam egy büntetőt, majd értékesítettem is a tizenegyest, a harmadiknál pedig középről kaptam egy indítást, jobbról húztam befelé, majd ballal a kapus mellett rúgtam el újra – idézte fel góljait Szarvas József.

A tavalyi bronzérmes legutóbb odahaza kapott ki a Tiszaszigettől, ezen a hétvégén pedig a Mórahalom vendégei lesznek, így a két fontos meccs között fontos volt, hogy begyűjtsék a három pontot.

– Hasonló céljaink vannak, mint tavaly, viszont sajnos a Tiszasziget ellen nem jött ki a lépés, sok volt a hiányzónk. Mórahalmon jó meccset játszunk majd, ellenfelünk egy erős csapat, de oda is nyerni utazunk el. Az újak hamar beilleszkedtek, lassan összecsiszolódunk a nyári változások után – zárta Szarvas József.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában