Zenei program

7 órája

Szentesen is kitárul a pop-rock Hangszertár – még lehet jelentkezni

Még hétfőig lehet jelentkezni a Hangszertár ingyenes zenei előadására. A szentesi program célja, hogy felkeltsék az érdeklődést a hangszeres oktatás iránt.

Tábori Szilvia

Hangszertár címmel interaktív, ingyenes zenei előadást lesz a Szentesi Művelődési Központ pódium termében október 22-én, kedden 9 óra 30 perckor. Az interaktív előadáson a közönség megismerheti a pop-rock zenekarokra jellemző hangszerek történetét, működését és a zenekarban betöltött szerepét: mi történik, ha felgyorsítjuk a zenekart? Hány dal fér bele 4 akkordba? Mindezt Hegyi György vezetésével egy legendás dalokból álló koncert keretein belül. Az előadás célja felkelteni az érdeklődést a hangszeres oktatás iránt, bemutatni a környéken elérhető oktatókat és intézményeket.

 

Az előadó-művészeti program időtartama 2-2,5 óra, ahová az általános iskola felső tagozatos diákjait, a könnyűzene iránt érdeklődőket, a zenei oktatásra nyitott fiatalokat, felnőtteket, családokat várják. A program ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, hiszen a férőhelyek száma korlátozott. Jelentkezni lehet október 21-ig a [email protected] elektronikus levelezési címen.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában