Könyvajánló

1 órája

Clare Pooley: Hogyan ​öregedjünk méltóságmentesen?

Delmagyar.hu

Ha a kor láthatatlanná tesz, a titkokat is könnyebb elrejteni. Amikor Lydia részmunkaidőben elvállalja a helyi idősek klubjának a vezetését, visszafogott teázással és szelíd kártyázással teli délutánokra számít. 

könyv, ajánló, clare pooley
 

A klub tagjai azonban egyáltalán nem az előre elképzelt, halk szavú szépkorúak: ott van köztük Art, a kleptomániás, bukott színész; a sötét múltja elől rejtőzködő Daphne; és Ruby, a Banksy nyomdokaiba lépő kötögető is, aki fonallal áll bosszút minden igazságtalanságért. Amikor az idősek klubjának is otthont adó közösségi központ épülete veszélybe kerül, az elszánt idősek összefognak a szomszédos óvoda apró látogatóival és egy igencsak fiatal apukával a ház megmentéséért. A nem mindennapi akciócsoport szokatlan módszerei akár be is válhatnak, ha előbb utol nem éri őket az igazságszolgáltatás... 

A regény egy szerethetően humoros, megnyugtatóan bölcs és emlékezetesen inspiráló mókázás, amely szétzúzza a korosztályokra aggatott sztereotípiákat. Szórakoztató karakterekkel teli közösséget teremt, akiknek könnyű szurkolni. Pontosan az a fajta klub, amelyet bemutat, amelyhez sok olvasó szívesen csatlakozna. Készüljön fel egy egészen különleges szórakozásra!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában