Ez az összefogás és a presszó kulturális jelentőségének megnyilvánulása

2024.05.03. 21:30

Siker! A tábla működik

Arany T. János

Nemrég még csak viccelődtek rajta, ma már működik: megjelentek az első hirdetések az ásotthalmi Jacky presszó hirdetőtábláján. Fotó: Arany T. János

Újságírót akkor szeretettel még nem fogadtak, mint az ásotthalmi Jacky Presszó és Pizzériában, ami egyébként nem kocsma. Maga a tulajdonos, Jacqueline borult majdnem a nyakunkba. Előző írásunkban mutattuk be a presszóban rendszeresített hirdetőtáblát, amin akkor még csak két vicces cédula volt látható az adok és veszek feliratok alatt. Senkit nem akartunk megbántani, ezért nem írtuk le a hely nevét. Azonban nemhogy sérelmezték volna a megjelenést, Jacqueline még el is tette az újságot, amiben szerepeltek.

Ezért volt hát nagy az öröm, mert a tábla már működik, megjelentek az első hirdetések, amiket a tulajdonos büszkén mutatott meg. Ritka manapság az ilyen sikertörténet, amikor nemcsak örülnek az újságírónak, hanem még büszkék is a szereplésre. A büszkeségre innentől kezdve minden okuk megvan, hiszen mi sem mutatja jobban egy jól működő kis közösség erejét mint a hirdetőtábla. Nem más ez mint az összefogás, és a presszó kulturális jelentőségének megnyilvánulása. Aki kerékpárt keres Ásotthalmon, az most szerencsés helyzetben van, a Jacky presszóban egy hétsebességes kerékpár keresi új tulajdonosát, a másik oldalon pedig régi motorokat és nyúlketrecet venne valaki. Nem árt sietni, azóta már lehet, hogy cserélődtek a cédulák.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában