Napszínes

2024.06.30. 20:00

Szaladgálni jó – Videó

Delmagyar.hu

Fotó: Varga Anna

Ha egészen őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor be kell vallanunk: bármit megadnánk azért, hogy a kánikulai napokon ugyanazt csinálhassuk, amit a fotón látható gyerekek. Önfeledten szaladgálni a szökőkútban, nem foglalkozni azzal, hogy mit szólnak mások, nem törődni azzal, hogy vizes lesz a hajunk, a ruhánk, a szandálunk! Magunkban értetlenkedni azokon a felnőtteken, akik azért aggódnak, hogy megfázunk. A 37 fokban. És amikor ezzel végeztünk, akkor esetleg még kérünk egy fagyit vagy egy jó hideg limonádét, persze kizárólag a nagy melegre tekintettel.

Fotó: Varga Anna

Hivatalosan három éve adták át a felújított Móra Parkot, a Stefániát és Roosevelt teret, de a szökőkutat már előbb beüzemelték. Azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A gyerekek egyenesen imádják, de azok is szeretik, akik ugyan már túl idősek a szökőkútban szaladgáláshoz, de még emlékeznek rá, hogy mennyivel barátságtalanabb volt a régi, amiben nem lehetett szaladgálni, de igazából kedve se lett volna hozzá az embernek.

További jó szaladgálást, gyerekek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában