Könyvajánló

2023.08.12. 10:00

Könyvajánló - Sarah Adams: Gyakorlat teszi a mestert

Timár Kriszta

Annie Walker a tökéletesen hozzáillő partnert keresi. De a kentuckyi Rome-ban nehezebb megtalálni, mint hitte. Ez nem nagyváros, mindenki mindenkit ismer, napról napra szűkül a kör, hogy kivel lehet randizni. A fülébe jut, az utolsó férfi, akivel randizott, azt mondta rá: hihetetlenül unalmas. Annie kezdi elhinni, hogy vele van gond. Hiába nyitotta meg a virágboltot, amiről anyukája mindig is álmodozott, valami még hiányzik az életéből. Kidolgoz egy tervet, hogyan köthetne ki a számára tökéletes férfi mellett. Talán kicsit túl sok a kritérium, mert úgy tűnik, hogy az elvárásainak potenciálisan megfelelő személyek listája egyre szűkül.

Szociális szorongását és introvertáltságát legyőzve szorgalmasan próbálkozik, mégis nyilvánvaló, hogy segítségre van szüksége. Valakire, aki megtanítja flörtölni. Legutolsó randija annyira katasztrofálisan sikerült, hogy a férfi egyenesen unalmasnak titulálta, olyan embernek, akinek nincs személyisége.

Kapóra jön tehát Will, aki hírességek testőreként dolgozik, és akit Annie a bátyja menyasszonya, Amelia révén ismert meg. Amelia látva a lány zárkózottságából fakadó szerelmi kudarcait, megkéri Willt, legyen Annie „randiedzője”. Vajon mire jut ez az egymástól annyira különböző két ember? A tetovált, sármos rosszfiú és az intorvertált, érzékeny lelkű Annie?

A szerző szórakoztatóan mutatja be azt, hogy a szerelemre igenis mindenkinek van esélye. Még az olyan visszahúzódó, félénk könyvmolyoknak is, mint Annie Walker.

Sarah Adams mindig abban bízik, hogy meg tudja nevettetni az olvasóit, de a legfontosabb az számára, hogy az olvasónak jobb kedve legyen, amikor befejezte a könyvet, mint amikor elkezdte. A Gyakorlat teszi a mesterrel ez ismét sikerült neki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában