Adomány és/vagy propaganda?

2 órája

Márki-Zay Péter fotójával ellátott teakeveréket kaptak a vásárhelyi rászorulók

A Mindenki Magyarországa Mozgalom az ingyenebéd mellé Márki-Zay Péter fényképével díszített teakeveréket is adott ajándékba.

Kovács Erika

Ismét ételt és ruhát osztott Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma (MMM), amiben a vásárhelyi önkéntesek, többek között az önkormányzati képviselők mellett, Budapestről és Nagykanizsáról is érkeztek segítők. 

tea, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely
Fotó: Vásárhelyi Patrióta Facebook-oldala

Egy budaörsi MMM-es, Szűcs Gábor adományából főztek húsos káposztát, mintegy ötszáz adagot. A rászorulók a Tabáni Olvasókörben fogyaszthatták el az egytálételt, illetve aki kérte, annak házhoz szállították. Ez alkalommal a rászoruló vásárhelyiek mézet és teakeveréket is kaptak, Consum X teát, amivel az adományozás pártpropagandává alakult. A teás csomagolást ugyanis Márki-Zay Péter fotója díszítette. Ezt a Vásárhelyi Patrióta elnevezésű közösségi megmondóoldal úgy kommentálta: „Tessék mondani, ez már Észak- Korea?”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában