Hétfőn a Faluháznál

3 órája

Kormányablak busz érkezik

A mobilizált kormányablakbusz október 21-én, hétfőn 8 órakor érkezik Bordányba a Faluház elé a Park térre, ahol 10.30-ig várják az ügyfeleket.

Arany T. János

A Csongrád-Csanád vármegyei Kormányhivatal fontos célkitűzése, hogy a közigazgatást közelebb hozza az állampolgárokhoz, és társadalmi szerepvállalása révén hozzájáruljon ahhoz, hogy könnyebbé, biztonságosabbá tegye az életüket. A hatékony közigazgatás alapelve, hogy az ügyfelek egy helyen minél több ügyüket el tudják intézni. 

kormányablakbusz, Bordány, ügyintézés
 

Ezt a célt valósítja meg a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat, azaz a kormányablakbusz is, amellyel lehetővé vált, hogy a kisebb lakosságszámú településeken élő állampolgárok is helyben tudják a személyes okmányaikkal kapcsolatos ügyeiket elintézni. A mobilizált kormányablakbusz október 21-én, hétfőn 8 órakor érkezik Bordányba a Faluház elé a Park térre, ahol 10.30-ig várják az ügyfeleket. Többek között az alábbi ügyek intézhetők: személyazonosító okmány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), lakcímigazolvány, lakcimbejelentés, diákigazolvány, úgyfélkapu-regisztráció. Illetékfizetésre csak bankkártyával van lehetőség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában