November 14-ig

5 órája

Csütörtökönként átvehetők a kukák

120 literes szelektív- és zöldhulladék-gyűjtőedényt osztanak ki Bordányban.

Arany T. János

Bordány önkormányzata közreműködik a Homokháti Önkormányzatok Kistérségfejlesztési Társulás pályázatában beszerzett 120 literes szelektív- és zöldhulladékgyűjtő edények történő kiosztásában. Ezek még jövő héten átvehetők a hivatalnál. A barna fedeles 120 literes zöldhulladékgyűjtő edényt minden szerződött belterületi háztartás számára biztosítják, mivel az korábban nem volt a közszolgáltatási rendszerben. 

szelektív, zöldhulladék, gyűjtőedény
Szelektív- és zöldhulladék-gyűjtőedényt osztanak ki Fotó: Bordány - a Homokhátság szíve

A sárga fedeles 120 literes szelektívhulladék-gyűjtő edény csak annak adható ki, aki korábban még nem vett át ilyen típusú A kiosztás helyszíne: Bordány, Benke Gedeon u. 44., a polgármesteri hivatal udvara. Az edények kiosztásának még hátralévő időpontjai: október 24., 31., november 7., 14. 8.00-11.30-ig, 13.00-17.40-ig. Az átvételkor szükséges bemutatni a hulladékszállítási díj befizetését igazoló csekkszelvényt vagy a banki utalás igazolását, lakcímkártyát. Aki a fenti időpontokban nem veszi át az edényzetet, annak 2025-től Mórahalmon lesz lehetősége hozzájutni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában