delmagyar.hu podcast

2024.07.19. 16:30

Délmagyar podcast: a legkevésbé sem érzelmes búcsú a Piszkavasban

Suki Zoltán

Szomorú hírrel jelentkezett a Délmagyar szerkesztőségi podcastjának, a Piszkavasnak a stábja. Gidró Kriszta főszerkesztő, Majzik Attila szerkesztő és Suki Zoltán újságíró a mostani adásban jelentették be, hogy a jövő héten egészen biztosan nem jelentkeznek a műsorral, ugyanis újítják fel a stúdiót, így nem tudják hol rögzíteni az adást. De szerencsére aggodalomra semmi ok, a kényszerpihenő után újult erővel látnak munkához majd! 

És akkor nézzük mi is hallható a mostani adásban!

Természetesen szó volt arról, hogy július 13-án Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke és a Republikánus Párt jelöltje a 2024-es elnökválasztásra, túlélt egy merényletet, miután meglőtték a jobb fülét egy kampányeseményen Butler közelében, Pennsylvania államban. A volt amerikai elnöknek szerencsére nem esett komolyabb baja, viszont a merénylő megölte az egyik szimpatizánsát. 

Ezután már könnyebb témák jöttek. Volt szó arról, hogy ki hogyan öltözködik, Majzik Attila miért hord időnként felemás zoknit, Suki Zoltánról pedig miért hiszi mindenki azt, hogy csak egy ruhája van. Ezek után a valóban égető kérdések után szóba került még az is, hogy nem jó szipuzni, és hogy a politikai pártok jól viselkedtek, mert a választások után az egy hónapos határidő lejárta előtt eltakarították a plakátjaikat az utcákról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában