Helyi közélet

2024.06.30. 08:49

Tucatnyi településen lesz ott a kormányablakbusz

Július 1. és július 5. között a Szentesi, Hódmezővásárhelyi és Csongrádi járás településein várja ügyfeleit a kormányablakbusz.

Imre Péter Géza

Fotó: Nagy Norbert / Illusztráció

A következő héten is járja a vármegyét a kormányablakbusz, most a Szentesi, a Hódmezővásárhelyi és a Csongrádi járás településein tartanak ügyfélfogadást.

kormányablakbusz
Kormányablakbusz várja az ügyfeleket. Fotó: Nagy Norbert / Illusztráció

Július 1-én, hétfőn 8 és 13 óra között Nagymágocson a polgármesteri hivatal előtti parkolóban, 13.30 és 16 óra között pedig Fábiánsebestyénen a háziorvosi rendelő előtti parkolóban várja az ügyfeleket a kormányablakbusz.

Július 2-án, kedden három települést is meglátogat a busz. 8.30 és 12 óra között Derekegyházon a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Ház előtt, 13 és 14 óra között az árpádhalmi önkormányzat parkolójában, míg Eperjesen 14.30 és 16 óra között a polgármesteri hivatal parkolójában lesz az ügyfélfogadás.

Szerdán Szegvárra és Nagytőkére látogat el a kormányablakbusz, mindkét településen a polgármesteri hivatal előtti parkolóban találják majd az ügyfelek. Szegváron 8.30 és 13, Nagytőkén pedig 13.30 és 16 óra között lehet ügyet intézni.

Csütörtökön szintén három településen lesz ott a kormányablakbusz: Tömörkényen, Csanyteleken és Csongrádon. Tömörkényen az önkormányzat előtti parkolóban 8 és 10 óra között lesz ott a kormányablakbusz. Csanyteleken a faluház előtti részen 13.30 és 12.30 között várják az ügyfeleket, Csongrádon pedig az iskola előtti parkolóban, a postával szemben lehet keresni az ügyintézőket 13 és 15 óra között.

Pénteken reggel 8 és 9 között Mártélyon a faluház parkolójában, míg Székkutason 9.30 és 12 óra között a Murgács Kálmán Művelődési ház előtt lesz a ott a kormányablakbusz.

A kormányablakbusz menetrendje megtalálható a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal honlapján.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában