Szegedi hírek

2024.06.08. 11:00

Egymillió találkozás napja Csongrád-Csanádban: azt kérik, szavazzanak a békére

Csongrád-Csanád vármegyében is tart a kampányhajrá, kövesse nyomon az eseményeket folyamatosan frissülő cikkünkben.

Delmagyar.hu

Orbán Viktor miniszterelnök szombatra hirdette meg az Egymillió találkozás napját, amikor politikusaik és aktivisták országszerte számos házba bekopogtatnak, sok embert felhívnak telefonon, s felhívják a figyelmüket: a vasárnapi önkormányzati választásokon szavazzanak a Fidesz-KDNP-re, a békére. 

 

Élő közvetítésünket lejjebb görgetve olvashatják.

20:35
Nincs olyan találkozás, nincs olyan beszélgetés, amelynek ne lehetne szerepe a győzelemhez vezető úton

Nincs olyan találkozás, nincs olyan beszélgetés, amelynek ne lehetne szerepe a győzelemhez vezető úton - mondta lapunknak Mihálffy Béla. Az országgyűlési képviselő Szegeden és a homokhátsági településeken is mozgósított a kormánypártok mellett. 

 
 
 

 

20:16
Az Egymillió találkozás napján Makó Honvéd városrészében tartott utcafórumot Lázár János miniszter

Mindenkit arra biztatott, menjen el szavazni, és figyelmesen nézze át vasárnap a szavazólapot, mert a voksolásnak nemcsak helyi és országos, de nemzetközi tétje is van.

Arról is beszélt, a gyerekek nem tehetnek a szüleik esetleges nehéz sorsáról. A szülőknek továbbra is munkalehetőséget kell biztosítani, a gyerekeknek pedig lehetőséget biztosítani. Hozzátette, ebben Makó polgármestere a kormány támogatásával már eddig is nagy munkát végzett, ezért mindenkinek azt javasolja, hogy szavazatával a polgármesterjelöltek közül Farkas Éva Erzsébetet, valamint a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeit támogassák.

Farkas Éva Erzsébet a fórum nyitányaként azt hangsúlyozta, Makó óriásit fejlődött az elmúlt 10 évben, de ugyanígy Honvéd városrész is: itt utak, önkormányzati bérlakások újultak meg, korszerűsítették a rendelőt, az óvodát, valamint közösségi ház épült. A munka folytatásához kért bizalmat.

 

17:46
Végre legyen béke!
 

„1 millió kézfogás, találkozás és beszélgetés a holnap tétjéről. Ez a fiatal, lelkes csapat azt szeretné, hogy végre béke legyen a városunkban, az országban és szerte a világon. Támogassák őket szavazataikkal, és küzdjünk együtt a győzelemért! - írta a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete a hivatalos közösségi oldalán közzétett fotóalbuma mellé, ahol hét Fidesz-KDNP-s képviselő-jelöltjük, Szabó Ákos, Szeibel Máté, Markó Csaba, Nagy Gyöngyi, Szél István, Botkáné Kovács Henriett, Nagy Enikő Diána az Egymillió találkozás napján fogott kezet a vásárhelyi választópolgárokkal. Fotók: Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete

16:59
Lázár János: Sorsdöntőválasztás lesz!

„Vasárnap sorsdöntő választás lesz, soha nem volt ilyen nagy a tét az európai parlamenti választáson. Háború vagy béke, ez a kérdés. Szavazzanak a Fidesz békepárti képviselőjelöltjeire!” - írta az Egymillió találkozás napján a hivatalos Facebook oldalán Lázár János országgyűlési képviselő, építési és közlekedési miniszter.

 

 

16:49
Egymillió találkozás napja: Makkosházán is kampányolt Fülöp László
16:48
Fülöp László FIDESZ-KDNP polgármesterjelölt - Szeged és az illegális migráció

Ugye Önnek sem megnyugtató, ha illegális bevándorlóktól kell féltenie az otthonát? Akkor vasárnap szavazzon a kerítést megépítő kormány jelöltjeire és rám, a kormánypárti polgármester-jelöltre! Köszönjük. CSAK A BÉKE, CSAK A FIDESZ!

15:09
Egymillió találkozás napja: Német Ferenc szavazzunk a békére!

Nem mindegy, hogy vasárnap hogyan ikszelünk. Szavazzunk a békére a fiatalok, és mindenki más érdekében is. Erre pedig a Fidesz és a KDNP a garancia – fogalmazott Német Ferenc, fideszes önkormányzati képviselő.

15:08
Egymillió találkozás napja: Nagy Attila Gyula szerint fontos a választás

Nem csak önkormányzati, hanem Európai Parlamenti választás is lesz, ahol eldönthetjük, ki képviseli a következő öt évben Magyarországot. Én úgy gondolom, hogy a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei a legalkalmasabbak erre a feladatra – mondta Nagy Attila Gyula, Üllés polgármestere.

15:07
Egymillió találkozás napja: Haág Zalán is szavazásra buzdít

A biztonsága legfontosabb kérdés, ezért és is arra buzdítok mindenkit, hogy szavazzon a Fidesz-KDNP pártszövetség képviselőire és listáira – mondta a szegedi KDNP farkcióvezetője. Haág Zalán hozzátette: mondjuk nemet a háborúra és az illegális migrációra.

15:07
Egymillió találkozás napja: Fülöp László: Fontos nap lesz

Június 9-én vasárnap egy nagyon fontos nap lesz, ez a demokrácia ünnepe – mondta lapunknak a Fidesz és a KDNP szegedi polgármesterjelöltje. Fülöp László hozzátette: arra buzdít mindenkit, hogy szavazzon a kormánypártok képviselőire és listájára.

13:31
Grezsa István: Legyen béke Vásárhelyen, legyen béke Magyarországon!

Grezsa István, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje az elmúlt hetekben rengeteg hódmezővásárhelyi polgárral találkozott személyesen, az ajánlások gyűjtésénél, illetve 29 lakossági fórumon. Pénteken kampányzáró családi pikniken köszönte meg a segítői munkáját. Szombaton pedig az Egymillió találkozás napján is járta Vásárhely utcáit és sokakhoz kopogtatott be egy kézfogásra. „1 millió kézfogás, találkozás, beszélgetés. Arról szól ez a mai nap, hogy mindenkihez jusson el a választások óriási tétje. Legyen béke Vásárhelyen, legyen béke Magyarországon, és legyen béke a világban! Győzelemre fel! Hajrá, magyarok! Hajrá, Vásárhely!” - írta a hivatalos közösségi oldalán. Fotó forrása: Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete

12:58
Farkas Sándor telefonon kereste a választópolgárokat

A mai az Egymillió Találkozás Napja. Ma egymillió emberrel találkozunk, személyesen és telefonon, ekkora mozgósítás soha nem volt még Magyarországon – írta a közösségi oldalán Farkas Sándor a szentesi, csongrádi térség országgyűlési képviselője, agrárminiszter-helyettes. Fotóforrása: Farkas Sándor hivatalos Facebook oldala

 

 

12:45
Meggyválogatás közben érkezett a Szegfű utcába Nagy Gyöngyi

Nagy Gyöngyi, a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi képviselőjelöltje, történész, pedagógus, az 1. számú egyéni választókörzetben, a Belvárosban indul a közgyűlési mandátumért. Programjában a belváros megújításának folytatását, új parkolók építését, a Kinizsi–Deák–Szent Antal és Petőfi utcáknál körforgalom létesítését, a szervizutak felújítását ígéri, valamint azt, hogy a belvárosi üzletek nyitásához támogatást nyújtana. Az Egymillió találkozás napján is járta a körzetét. „Március óta sok Vásárhelyivel fogtam kezet és beszélgettünk a város jövőjéről. Ma meggyválogatás közben érkeztem a Szegfű utcába, egy a célunk: megőrizni, ami a miénk. Csak Vásárhely!” –írta ezzel kapcsolatban a közösségi oldalon.

Fotó forrása: Nagy Gyöngyi/Facebook

 

 

11:23
Moravszki Gábor: vasárnap szavazzunk minél többen, együtt Pitvarosért!

Az Egymillió Találkozás Napján a Fidesz-KDNP polgármestere is nyakába vette a falut. Mindenkihez bekopogtat, mindenkit arra kér, Pitvaros békéje és fejlődése érdekében voksoljon vasárnap rá és csapatára - olvasható a Promenád24-en.

„Eljött a kampány utolsó napja, ami egyben az EGYMILLIÓ TALÁLKOZÁS NAPJA is. Köszönöm szépen a sok-sok támogatást, biztatást. Holnap menjünk el minél többen szavazni! Támogassanak engem mint polgármesterjelöltet és csapatomat, továbbá a Fidesz-KDNP-t. Együtt Pitvarosért!” – írta közösségi oldalán Moravszki Gábor.

 

 

11:10
Fülöp László Szegedet járja, hogy találkozzon a szavazókkal

Tápén kezdte a napot Fülöp László, a Fidesz és a KDNP szegedi polgármesterjelöltje, aki Mocselini Rudolf képviselőjelölt társaságában biztatta az embereket arra, hogy vasárnap éljenek a választójogukkel, és minél nagyobb számban vegyenek részt az Európai parlamenti, egyben önkormányzati választáson. 

 

 

11:08
Ruzsa Roland és Mihálffy Béla Sziksósfürdőn családi napra vár mindenkit
11:06
Lázár János: "napi menü" az Egymillió Találkozás Napjára
11:04
Zákányszéken mozgósított Mihálffy Béla

Aktívan kampányol Szeged, és a homokhátság önkormányzati képviselője is. Mihálffy Béla Zákányszéken is járt, ahol mások mellett Ördögh Vilmost is meglátogatta, akinek átadta Orbán Viktor miniszterelnök levelét.

Nyugalom van az országban a Fidesz-KDNP kormányzása óta. Fotó: DM
Nyugalom van az országban a Fidesz-KDNP kormányzása óta. Fotó: DM

 

10:59
Farkas Éva Erzsébet

Makó ma egy erős és büszke város, és ezt többek között a Magyarország kormányával és térségünk országgyűlési képviselőjével, Lázár János miniszter úrral kötött kiváló szövetségünknek is köszönhetjük. A választás tétje városunk és országunk számára is nagy, ezért Czirbus Gábor képviselőjelölt társammal rengeteg családhoz látogattunk el a 7️⃣. számú választókörzetben. Arra bíztatunk mindenkit, éljen a szavazás lehetőségével, támogassák polgármesteri szolgálatom folytatását, és Czirbus Gábor további munkáját, valamint a Fidesz-KDNP megyei és Európai Parlamenti listáját❗ Folytassuk a munkát, EGYÜTT A MAKÓIAKÉRT❗

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában