Helyi közélet

2024.06.30. 12:15

Ásotthalmon és Csongrádon lesz véradás a jövő héten

Imre Péter Géza

Fotó: Pesti Tamás / Illusztráció

Ásotthalmon és Csongrádon lesz a héten kihelyezett véradás, mindkét településen szerdán. Ásotthalmon a művelődési házban (Béke utca 28.) 13 óra és 16.30 között várják a donorokat.

Csongrádon a Városi Galériába települnek ki a vérellátó munkatársai, itt 14.30 és 18 óra között lehet vért adni.

A hét további napjain az állandó helyszíneken várják a donorokat a szokásos nyitvatartási időben. Szegeden a Honvéd tér 4. szám alatt kedden és pénteken 7 és 14, szerdán és csütörtökön 10 és 18 óra között tart nyitva a Szegedi regionális Vérellátó Központ.

Szentesen a vérellátó osztály a kórház területén kedden és szerdán  7.30 és 12, csütörtökön 14 és 17 óra között várja a donorokat.

Hódmezővásárhelyen a transzfúziós osztály szintén a kórház épületében működik, itt csütörtökön 8 és 13 óra között lehet vért adni.

Egy véradással akár három ember életét is megmenthetik! A véradásra mindenki vigyen magával arcképes igazolványt, lakcímkártyát és taj-kártyát, mert ezek nélkül nem lehet vért adni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában