Helyi közélet

2024.03.15. 15:27

Folytatná a munkát a Jövőnk Szentes

Sajtótájékoztatón mutatkoztak be a Jövőnk Szentes Egyesület (JÖSZ) csapatának tagjai, akik a június 9-i önkormányzati választáson kívánják megméretni magukat. A JÖSZ adta a 2019 óta regnáló képviselő-testület többségét, csapatban és együttműködve dolgoztak az elmúlt években – hangzott Szabó Zoltán Ferenctől, aki ismét a csapat polgármesterjelöltje.

Darók József

Tapasztalatukra építenek a Jövőnk Szentesben. Fotó: Darók József

Szentes jelenlegi vezetője a március 15-én tartott sajtótájékoztatón elmondta, nem volt könnyű az önkormányzati ciklus, de a nehezítő körülmények adták azt a felelősséget, amelyet a Jövőnk Szentes képviselőcsoportja az elmúlt években vállalt. Szabó Zoltán Ferenc megjegyezte, fontosnak tartják, hogy egy csapatot tapasztaltak és fiatalok egyaránt alkossanak, a jelöltek összesen közel 80 évnyi önkormányzati képviselői tapasztalattal rendelkeznek, beleértve a csaknem ötévnyi polgármesteri és alpolgármesteri tapasztalatot is.

Bemutatkoztak a körzetek jelöltjei, többen a jelenlegi a testület tagjai, mások külsős tagként most először szeretnének bekerülni, de van köztük a várospolitikába visszatérő személy is. Az 1. számú választókörzetben Pohl Anette úszóedző, uszodamenedzser indul, a 2-es körzetben Horvát Zoltán cukrászmester, a 3-asban Kiss Csaba István alpolgármester indul újra, a 4-esben Pásztor Antal lelkész, városrendezési bizottsági elnök a negyedik ciklusára készül, az 5-ös körzetben Geréné Dunaháti-Vas Márta óvodapedagógus méreti meg magát, a 6-osban Móra József pénzügyi és tulajdonosi bizottsági elnök ismételne, a 7-esben Tankó Zsolt webdesigner indul, a 8-as körzetben Kozma Andrásné aktivista szerepel jelöltként, a 9-esben Szűcs György vállalkozó indul újra, a 10-esben pedig Agócs Lászlóné egészségügyi bizottsági elnök folytatná eddigi munkáját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában