Rablás

3 órája

Megtámadtak egy idős nőt, letartóztatták a családot

Egy férfi, élettársa és lánya szeptember végén egy idős nő otthonából közel egymillió forintot raboltak el erőszakkal egy kis településen. A Makói Járási Ügyészség indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását rablás miatt.

Delmagyar.hu

A Makói Járási Ügyészség indítványozta egy férfi, annak élettársa és lánya letartóztatását, akik szeptember végén egy idős nőtől raboltak el közel egymillió forintot egy Csongrád-Csanád vármegyei kis településen. A három gyanúsított símaszkban és kesztyűben törtek be a sértett otthonába, ahol a férfi erőszakkal követelte a pénzt, míg két társa a házat kutatta át. A sértettet bántalmazták, míg az arany ékszereit és pénzét elvették. Az elrabolt pénz egy része a helyi egyházközösségé volt, míg az idős nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el a támadás során.

letartóztatás rablás miatt, rablás,
Letartóztatás rablás miatt. Illusztráció: Shutterstock

Az ügyészség gyanúsítottakat csoportos rablás bűntettével vádolja. A letartóztatást a szökés, elrejtőzés és a bűncselekmény megismétlésének veszélye miatt kérik, amit a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója ma fog elbírálni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában