Helyi kék hírek

2024.08.26. 11:40

Balesetekhez és tűzesetekhez is riasztották a vármegyei tűzoltókat a hétvégén

A hétvégén több baleset és tűzeset is történt Szegeden és környékén.

Delmagyar.hu

Szombat reggel Szegeden, a Retek utcában egy személyautó fának ütközött, a sofőrt a tűzoltók mentették ki, és áramtalanították a járművet, egy személy megsérült. Majd délután két helyen, az M43-as autópálya mellett és a 47-es főút közelében, valamint Szegeden több ponton vegetációtüzek keletkeztek. A tűzoltók beavatkozásával sikerült megfékezni a lángokat, személyi sérülés nem történt. – tudtuk meg a katasztrófavédelem hivatalos oldaláról. 

Vasárnap négy szabadtéri tűzesethez riasztották a tűzoltókat, többek között Magyarcsanádon és Szeged különböző részein. Az esetek során személyi sérülés nem történt.
Ezeket követően vasárnap délután egy tűzoltóautó ütközött egy személyautóval Szegeden, a Rókusi körúton. A tűzoltóautó felborult, négy tűzoltó közül egy súlyosan, három könnyebben megsérült, valamint a személyautó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hétfőn éjjel az 55-ös úton egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, és két ember megsérült. A szegedi tűzoltók elvégezték a műszaki mentést és áramtalanították a járművet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában