Feszültség az utakon: autópálya baleset, motoros ütközés és kidőlt fák

Delmagyar.hu

Szerdán Csongrád-Csanád vármegyében a tűzoltókat öt műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották. Délelőtt az M5 autópálya 151. kilométerszelvényében egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött, de szerencsére senki sem sérült meg. A helyszínt a szegedi tűzoltók  biztosították. Délután, Szegeden a Fonógyári úton egy motoros és egy személyautó ütközött össze. A tűzoltók áramtalanították a járműveket és eltávolították a forgalmi akadályt. A motorost a mentők kórházba szállították. Szentesen, a Zolnay Károly utcában egy nagyméretű fa dőlt meg, amelyet a tűzoltók láncfűrésszel távolítottak el.

A délután folyamán Szegeden a Kecskeméti utcában kettéhasadt egy fa, amely szintén veszélyeztette a gyalogos forgalmat; a szegedi tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták le az ágakat. Hódmezővásárhelyen egy hulladékudvarban kétszáz négyzetméteres területen égett a szemét, amit a hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékeztek meg. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában