Egymásra találtak a munkaadók és az álláskeresők

Sikeres volt a Délmagyarország által szervezett állásbörze: a legtöbb kiállító sok új lehetséges diákot, illetve munkavállalót talált a rendezvényen.

Delmagyar.hu

Nemcsak a látogatók szerették a Délmagyarország által a múlt héten szervezett Hova? Tovább! Állásbörze és Felnőttképzési Expót. A kiállítók is sikeresnek értékelték rendezvényünket, hiszen több lehetséges munkavállalót és leendő diákot ismerhettek meg a rendezvényen. 

Hova tovább?, délmagyarország, állásbörze
A kiállítók is elégedettek voltak állásbörzénkkel. Fotó: DM

Főtámogatónk, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum hét iskola képzését kínálta tizenhét ágazatban. Összesen harmincöt szakma közül válogathattak azok, akiknek még nincs, vagy karrierváltás miatt újban gondolkodnak. 

– Minden lehetőséget megragadunk, ahol személyes találkozókra van lehetőség. Erre kiváló alkalom volt ez a rendezvény: be tudtunk mutatkozni a vármegye lakosságának és fel tudtuk térképezni az elvárásaikat is a képzésekkel kapcsolatosan – mondta el Kincses Tímea főigazgató. 

A konyhabútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozó Divian négy álláshelyet hirdetett, rendezvényünkön ezekre összesen 153-an jelentkeztek. Varga Dorina HR-vezető ezért szintén sikeresnek értékelte a Hova? Tovább!-ot. Ahogyan a pénzügyi tanácsadást végző Money and More régióigazgatója is. 

– Nagyon sokan kitöltötték a pénzügyi tudatosságról szóló kérdőívünket, amiből már tanulhattak is. Itt eldőlt, hogy valakit érdekel-e ez a munka: összesen hetven jelentkezőnk volt. Ha közülük lesz két-három új munkatársunk, már bőven megérte részt vennünk az állásbörzén – mondta Ódry Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában