Segítettek

3 órája

Civil és sportegyesületeket támogattak Vásárhelyen

Idén összesen 35 millió forinttal támogatta Hódmezővásárhely közgyűlése a civil és sportszervezeteket.

Kovács Erika

Tavasszal 28 millió forint támogatást osztott szét a város civil szervezetei és sportegyesületi között a város, most, ősszel pedig újabb 7 millió forintra lehetett pályázni. A támogatásban részesülők csütörtök délután írták alá a szerződésüket.

Hódmezővásárhely, Emerald Dance Team
 A vásárhelyi mazsorettek is kapnak támogatást. Fotó: Emerald Dance Team SE
Fotó: Komoly Tamas

A pályázatokról Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése az Oktatási, Kulturális, Sport és Nemzetiségi Bizottság javaslata alapján dönt a határidő utáni soros ülésén. A támogatás, amelyet csakis a beadványban meghatározott célra lehet felhasználni, 80 százalékos, az összeg fennmaradó részét saját, vagy egyéb forrásból kell a szervezeteknek biztosítania. 

A támogatott egyesületek: Agrármodernizációs és Régiófejlesztési Alapítvány, All UNeed SE, Bölcsődés Gyermekekért Alapítvány, Crystal Dance Club Egyesület, Emerald Dance Team SE, Fandante Kamarakórus Egyesület, Gatro-Ker Alapítvány, Gurigás Ökölvívó Sportegyesület, Hód Úszó SE, Hód-Fitness SE, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Diáksport Egyesület, Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítvány, Hódmezővásárhelyi Csomorkány Sportegyesület, Hódmezővásárhelyi Ének-Zenei Iskola Alapítvány, Hódmezővásárhelyi Futball Club, Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE, Hódmezővásárhelyi Lövész Sportegyesület, Hódmezővásárhelyi Rádió Klub, Hódmezővásárhelyi Védőnők A Jövő Nemzedékéért Alapítvány, Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete-Hódmezővásárhelyi csoport, Suprenter Vízisport Egyesület. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában