Kísértetjárás

3 órája

Átok kísérti Erikát és családját: Szellemek és balszerencse árnyékában élnek

Bárhova is költöznek a balszerencse a nyomukban jár.

Delmagyar.hu

Erika és családja évek óta elkeseredetten próbál menekülni egy őket követő, rejtélyes átok elől. Hiába költöztek már többször is, minden új lakásban különös, nyugtalanító események kezdődnek el újra. Folyamatos betegségek, megmagyarázhatatlan technikai hibák és rejtélyes illatok zavarják meg életüket. A család érzi, hogy valami láthatatlan erő követi őket, bárhol is telepedjenek le, és úgy tűnik, nem találják a békét.

átok és szellemjárás, családi balszerencse, különös események a házban, rejtélyes betegségek, szellemek a lakásban, szegedi család átok alatt, Erika története, szellemjárta lakás
Átok és szellemjárás: Erika története, szellemjárta lakásErika úgy érzi, nem tudnak megszabadulni az átoktól, ami a családját sújtja Fotó: Olvasói

A családot ért különös jelenségek – leszakadó konyhaszekrények, az elektromos berendezések meghibásodása és váratlan rovarinváziók – mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Erikaék élete egyre kaotikusabbá válik írja a Ripost. Új lakóhelyükön is hamar megjelentek a furcsa események, amitől a család most már egyre inkább úgy érzi, hogy valamiféle átok sújtja őket. Az éjszakákat alvás helyett már inkább aggódással töltik, hiszen tárgyak tűnnek el a lakásból, képek esnek le a falról, és az életük a horrorfilmek jeleneteire emlékeztet.

Erika számára a legzavaróbb, hogy minden éjszaka álmában látja édesapját, mintha üzenni szeretne neki, de képtelen megszólalni. Fia, Matyi úgy véli, hogy mindez kapcsolatban lehet nagyapja halálával. A család mindent megtenne, hogy visszanyerje a régi nyugalmat és harmóniát, de az őket követő események eddig minden próbálkozásukat hiábavalóvá tették. Minden eddiginél jobban vágynak egy végleges megoldásra, hogy végre békére leljenek. Más családokat is üldöznek szellemek Szegeden.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában