Golfütővel és husángokkal csépelték egymást a családok tagjai

Golfütővel, fahusánggal verték egymást. A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt két család hét tagja ellen. Az ügyet a Csongrádi Járásbíróság tárgyalja majd.

A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt két család hét tagja ellen, akik 2022. decemberében egy kistelepülésen súlyos konfliktusba keveredtek. A két család között hosszabb ideje feszült viszony volt, ami végül erőszakos összetűzéshez vezetett: az egyik család öt tagja, köztük három nő, és a másik családból egy apa és fia jelent meg egy tiszai átkelőnél, hogy rendezze a vitát. Verekedés tört ki a családok között. A rövid szóváltás után előkerültek a magukkal hozott golfütő, fejszenyelek és fahusángok. A konfliktust a helyszínre kiérkező rendőrök állították le.

ügyészség, verekedés, család
A Csongrádi Ügyészség vádat emelt egy verekedéssé fajult családi viszály miatt.

Az ügyészség vádat emelt két család tagjai ellen

Az ügyészség a vádlottakat csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint testi sértéssel vádolja. Az összetűzés során több vádlott kisebb sérüléseket szenvedett, míg egyikük sérülése maradandó fogyatékossággal gyógyult. Az esetet a Csongrádi Járásbíróság fogja tárgyalni, ahol a vádlottak bűnösségéről születik majd döntés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában