Szegedi hírek

2024.07.18. 20:00

Família Kft-s emlékekkel köszöntötte Csonka Pici Kárász Zénót

Delmagyar.hu

Szerdán ünnepelte 55.születésnapját a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Kárász Zénó. A jeles évfordulóról megemlékezett Família Kft.-beli egykori színésztársa, Csonka András is, aki egy forgatási fotóval idézte fel a magyar sikersorozatban eltöltött éveket. Mint írta, van, ami nem változik. Például ma is tudnának ugyanilyen “értelmes” képet vágni bármikor.

 

– Ja, ami viszont változik, az az életkorunk. Ma 55 éves a mellettem látható "srác", ifjabb korom egyik tanúja – írta, majd visszaidézte: szerepét is Zénó által határozták meg, ő volt "Ádám barátja". Ezzel pedig csak az volt a probléma, hogy Ádám karaktere vízilabdázó volt, hiszen Kárász Zénó a privát életben is ezt a sportot űzte.

– Amikor bekerültem, görcsben volt a gyomrom hetekig, vajon mikor lesz egy olyan epizód, ahol együtt vagyunk edzésen, és akkor lebukom, hogy én csak mellen tudok úszni. Egy vízilabdás, aki csak pancsikol, jó mi? Szerencsére időközben én diszkós lettem, így megkönnyebbültem – írta az ország Picije, aki úgy fogalmazott, Zénó mellett valóban pici volt. 

– Akkoriban mindenki rámcsodálkozott, ha valahol meglátott, hogy valójában milyen magas vagyok. Na persze, Zénó majd egy fejjel magasabb volt, sokat álltunk egymás mellett a tévében, miatta hittek törpének – idézte fel.

– Szerintem azért bírtuk egymást nagyon, mert két külön bolygóhoz tartoztunk. Ő bulis, laza, vagány csávó volt, aki rajongott Frank Zappáért. Na és akkor még nem beszéltem Illésről, aki a harmadik oldal a mi kis triumvirátusunkban. Viszont pont ettől volt izgalmas, hogy együtt tudtunk haladni, fejlődni, tapasztalni, és sokat röhögni. Hiányzik a pofája, az utóbbi években nagyon ritkán találkozunk, Ő a Szegedi Nemzeti Színház megbecsült tagja. Na de van, ami nem változik. Az emlék, ami örökös kapcsot jelent – zárta gondolatait Csonka András.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!