Labdarúgó NB I

2 órája

Az MTK győzelmével lezárta az Újpest sorozatait

Az MTK hazai pályán magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott az Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.

MW

Labdarúgó NB I - MTK Budapest - Újpest FC

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A kék-fehérek sorozatban a negyedik bajnokijukat nyerték meg, felléptek a dobogóra, s egyben megszakították fővárosi riválisuk hatmeccses veretlenségi szériáját.

OTP Bank Liga, 11. forduló: 

MTK Budapest-Újpest FC 4-1 (1-1) 

Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Antal

gólszerzők: Jurina (15.), Duarte (56., öngól), Kosznovszky (66.), Molnár Á. (71.), illetve Mucsányi (2.)

sárga lap: Beriasvili (48.), illetve Horváth K. (73.), Brodic (74.)

MTK Budapest: 

Demjén - Hej, Beriasvili (Szőke, 86.), Kádár, Antonov (Nagy Zs., 75.) - Kata, Kosznovszky - Molnár Á., Bognár (Végh, 80.), Molnár R. (Polievka, 80.) - Jurina (Németh K., 75.)

Újpest FC: 

Piscitelli - Joao Nunes, Duarte, Fiola - Bese (Simon, 36.), Mucsányi, Lacoux (Onovo, 71.), Tamás (Dénes, 71.) - Ljujic - Brodic (Dékei, 77.), Horváth K. (Geiger, 77.)

Az eseménydús első félidőből mindössze 72 másodperc telt el, amikor megszerezték a vezetést a vendégek, Beriasvili hatalmas hibájából Mucsányi talált be. A házigazdákat nem törte meg a gyorsan bekapott gól, az első negyedóra végén már egyenlítettek is - az Újpest 435 perc után kapott újra gólt az élvonalban. A folytatásban mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de az eredmény nem változott a szünetig.

A fordulást követően gyorsan eldöntötte a három pont sorsát az MTK, amely negyedóra leforgása alatt háromszor talált be és megérdemelten diadalmaskodott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában