Szurkolók, figyelem!

2 órája

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a magyar–németre

Jövő pénteken, azaz október 25-én kezdődik a jegyértékesítés a november 19-én sorra kerülő Magyarország–Németország Nemzetek Ligája-mérkőzésre – közölte az MTI.

MW

Illusztráció/A magyar válogatott megköszöni a szurkolást a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország – Hollandia mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. október 11-én

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki közleményéből kiderül, hogy 

bérlet formájában közel 40 ezer drukker már az év elején és a nyár második felében megvásárolta belépőjét, a megmaradt jegyeket értékesítik október 25-én, pénteken 10 órától – a meccsjegy.mlsz.hu oldalon – négy árkategóriában.

A vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, valamint klubkártya/futballkártya sem szükséges, a személyes adatok megadása azonban kötelező. Egy tranzakció során legfeljebb négy jegy vásárolható.

A Bosznia–Hercegovina otthonában aratott hétfői sikere után Marco Rossi együttese négy fordulót követően a harmadik helyen áll csoportjában, november 16-án Hollandia otthonába látogat, három nappal később pedig 20.45 órától a Puskás Arénában fogadja Németországot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában