ÚtON

2024.07.12. 07:09

Nyugodt a forgalom Szeged utcáin

Delmagyar.hu

A szokottnál nyugodtabb a forgalom péntek reggel Szeged útjain, csak a bevezető utak csomópontjainál tapasztalható némi fennakadás.

A Tavasz utca -  a Zákány utca és a Körtöltés utca közötti szakaszán  előreláthatólag augusztus közepéig forgalomkorlátozásra kell számítani az útburkolat javítása miatt. A Rókusi körúton - a  Csongrádi sugárút és a Vértói út közötti részen félpályás lezárás, forgalomterelés és 30 km-es sebességkorlátozás van érvényben, itt a reggeli és a délutáni csúcsidőben  torlódás alakulhat ki, aki teheti válasszon más útvonalat. A Selmeci utca továbbra is csak gyalogosan járható. A Boldogasszony sugárúton az Oldal utca és a Bokor utca közötti szakaszon a gépjárműforgalmat a villamossínekre terelik, sebességkorlátozás mellett. A Csanádi és a Vedres utca felújítása is tart még. A Derkovits fasor és a Töltés utca találkozásánál feloldották az útzárat.

A Tempó Taxi munkatársainak balesetről nincs tudomásuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában