2017.12.08. 20:10
Győrben nyit Szegedi halászcsárdát Frank Sándor - fotók
A pénteki zártkörű V.I.P.-megnyitón a csárdagazda elárulta, eredetileg Bécsben szerettek volna üzletet nyitni, de az igen magas bérleti díjak miatt meggondolták magukat.
Budapest után Győr főutcáján nyitja meg szombaton 11 órakor a második Szegedi halászcsárdát Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács, a szegedi Fehértói és a Roosevelt téri Halászcsárda tulajdonosa. A pénteki zártkörű V.I.P.-megnyitón a csárdagazda elárulta, eredetileg Bécsben szerettek volna üzletet nyitni, de az igen magas bérleti díjak miatt meggondolták magukat, és kihasználták a Győrben kínálkozó lehetőséget. Azt is megtudtuk, a legfontosabb alapanyagok, az őrölt paprika és a ponty Szegedről érkeznek Győr-Moson-Sopron megye székhelyére.