Hirdetés

2024.08.15. 14:09

Milyen erős a munkaerőpiac?

Többek között erre a kérdésre is választ kaphatnak azok a cégek és vállalatok, akik kiállítóként jelennek meg az ÁRKÁD Szeged bevásárlóközpont legalsó szintjén megrendezésre kerülő állásbörzén. A rendezvény főtámogatója a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum, szervezője pedig a Délmagyarország napilap és hírportál.

PR cikk

Forrás: Shutterstock

Már az állásbörze neve is rendkívül beszédes. Egészen pontosan így szól: Hova? Tovább! Délmagyarországi Állásbörze és Felnőttképzési EXPO. Jól mutatja, hogy az ilyen típusú börzék kölcsönös előnyökkel járnak. A munkaadóknak versenyelőnyt jelentenek, a munkavállalóknak pedig karrierépítési lehetőséget. Az érdeklődők, álláskeresők teljesen ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen, és személyesen találkozhatnak a cégek képviselőivel, akik akár leendő kollégáik is lehetnek.

Az állásbörze legnagyobb értéke a személyes találkozás lehetősége, amit valójában semmi sem helyettesíthet. Ráadásul álláshirdetés feladására sincs szükség. Ha egy munkaadó pontosan tisztában van azzal, hogy milyen képességekkel rendelkező munkatársakra van szüksége, akkor akár egyetlen találkozás is elég lehet ahhoz, hogy megszülessen egy hosszú távú együttműködés.

Ha Ön cégvezető, döntéshozó egy vállalatnál, akkor ne késlekedjen, jelentkezzen kiállítónak a Délmagyarországi állásbörzére! A 2024. október 9-én tartandó rendezvény kiváló alkalom arra, hogy növelje emberi erőforrásait, és ezzel végsősoron cége versenyképességét.

Azt mondják, hogy a legjobb álláshirdetés az, ami egyszer jelenik meg, egy ember jelentkezik rá, és ő a magfelelő jelölt. Önnek az állásbörzén csupán egyszer kell megjelennie, egy egész napon át, és akár annyi új munkatársat találhat, amennyire szüksége van. Éljen a lehetőséggel!

Jelentkezzen kiállítónak!

Bővebb információkért érdeklődjön a [email protected] címen vagy a +36-30/44-55-818 számon!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában