Hirdetés

2024.07.16. 08:00

Na végre, itt egy (Nap)fényes megoldás a félórás ebédszünetre!

Mióta vártuk már mi, belvárosban élők, dolgozók, hogy a 30 perces ebédszünetben is sorban állás és kapkodás nélkül, igényes környezetben ebédelhessünk egy jót! Július 1-től ez megoldódott: csak átsétálunk a kolleginákkal a Széchenyi téri Napfény Műterembe, és választunk a 10-12 fogást kínáló déli ajánlatból. Az ízek a mennyben, az árak a földön járnak.

PR cikk

Imádom a nyarat, de:

– a forróságban nincs kedvem munka után a tűzhely mellett főzni a másnapi ebédemet, mert az meg már maga a pokol;
– feladja a leckét, hogy a gőzölgő belvárosi aszfaltot róva meleg ebéd után csatangoljak, persze a 30 perces időkeretemen belül;
– a gyerekek ebédjéről – iskolai menza híján – ilyenkor nekem kell gondoskodnom;
– a menzai tálcatologatásért és sorban állásért gyakran nem éppen a legjobb ízeket kapom, az árak azonban arcpirítóak.

Nálam boldogabb embert aligha lehetett találni július 1-jén, amikor elindult a Napfény Műterem déli ajánlata! Esküszöm, ezt nekem találták ki! Lassan 10 éve működik a Széchenyi téri étterem, és a híres à la carte kínálatából kiindulva pontosan tudtam, hogy nem foghatok mellé.

 

– Hétfőtől péntekig levesből, 10-12-féle egyszerű, de nagyszerű főfogásból válogathatok menüáron, de nem menüzős minőségben: az ízek megütik a Napfény Műterem à la carte színvonalát.

– Friss alapanyagokból készült ételek közül választhatok; egyik nagy kedvencem a házi zöldséges brassói, de a krumplifőzelék fasírttal is abszolút dobogós. A gyümileves pedig minden mennyiségben jöhet.

– Az adagok akkorák, amivel éppen annyira lakom jól, hogy a munkaellenes kajakóma elkerüljön, mindez elképesztően jó áron.

– 11.30-tól 16 óráig megebédelhetek az étteremben, a limonádét ajándékba kapom mellé.

– Ha 10 óráig odaszólok, az elvitelre kért ebédemhez a csomagolás grátisz.

– Gyakran – a családra gondolva – több adagot is hazaviszek, így az otthoni főzés terhétől is megszabadulok.

Nem, ez nem úri huncutság a részemről: aki a belvárosban dolgozik, a környéken él, pontosan tudja, mennyire hiánypótló szolgáltatás ez a Napfény Műterem részéről: gyors kiszolgálás, finom ízek, minőségi alapanyagok. Vagyis kényelmes ebéd megfizethető áron. Szerintem megéri kipróbálni!

Foglaljon asztalt:

Tel.: +36 30 952 6500
[email protected]
facebook.com/napfenymuterem

Szeged, Széchenyi tér 2/a

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában