Hirdetés

2024.07.24. 08:00

Bevált a Business Lunch a NOVO Square-ben

Azt ismeri, amikor két séf, Bóza és Búza Szegeden találkozik? Persze, hogy nem, mert ez még meg sem történt; erre augusztus 10-ig várnia kell! Aznap este a NOVO Square-ben, a Novotel Szeged teraszán, a grillsütő mellett csap össze a két Roland.

PR cikk

Bóza vagy Búza? Mindkettő!

A szakmájuk, de még majdnem a nevük is teljesen közös Bóza Rolandnak, a Konyhafőnök 2021-es évadgyőztesének és Búza Rolandnak, a Novotel Szeged séfjének. Nem csoda, ha egy közös programot is tető alá hoznak a NOVO Square nyári programsorozatán belül, méghozzá augusztus 10-én konyhai főzés, látványos teraszos sütögetés formájában. A jeles gasztroeseményre ajánlott időben asztalt foglalni a szegedieknek.

 

Tűzijáték a legjobb helyről

Akkor is a fenti linkre kattintson, ha az augusztus 20-i tűzijátékot a város legjobb helyéről szeretné megcsodálni, kilátással a Tiszára és a pompás fényekre. Mindeközben egy erre az estére összeállított büfévacsorát fogyaszthat 10.900 forintért, amely a prémium ételsor, egy welcome drink és egy, a tűzijáték előtt felszolgált pohár pezsgő árát tartalmazza.

Az 50 fő befogadására alkalmas NOVO Square terasz augusztus végéig minden hétvégére tartogat meglepetést a szegediek számára: grillparti, élő zene, DJ-k színesítik a nyárestéket. A belépés valamennyi eseményre ingyenes. Böngésszen a programok közül itt. 

 

Pazar kilátás az olimpiára is

Ha már itt vagyunk a teraszon, foglaljunk helyet!
A Business Lunch tavaly nyár óta szerepel a Novotel Szeged kínálatában. Mára beérett a munka gyümölcse, rengetegen térnek be ide a városból: az étel finom, a panoráma, a természet és a Tisza közelsége kellemes, az óriás kijelzős tévén keresztül pedig még az olimpiai eseményeket is nyomon követhetjük.

Kifinomult gasztronómia foglalás nélkül

A főbejárat felől akár már reggel is bejöhetünk egy finom büféreggelire; ugyanaz a kínálat, mint a szálloda vendégeinek: helyi termelőktől beszerzett alapanyagok, hatalmas választék, fenntartható szervírozás. Ha csak kávézna egy jót, rajta, isteni a feketéjük!

 

Délben (12–15 óráig) már a rakpart felőli csigalépcsőn is felsétálhatunk, hogy elfogyasszuk a menüként kínált ebédet, elegánsabb nevén a Business Lunch-ot. Leves, öt főfogás, illetve desszert szerepel a kéthetente megújuló étlapon, amelyről tetszőlegesen két- vagy háromfogásos menüt állíthatunk össze 3290, illetve 3990 forintért, augusztus 1-től 3590, valamint 4390 forintért.

Az ugyancsak szezonális, minőségi alapanyagokra építő, nyári à la carte étlap top gasztroélményt nyújt elérhető áron.

 

A magyaros és nemzetközi fogásokból álló à la carte étlapról az esti órákban (18–22 óra között) rendelhetnek a NOVO Square vendégei.
À la carte kínálat itt. 

Ebédelni, vacsorázni foglalás nélkül is bárki betérhet a Novotelbe, de aki biztosra akar menni, az esti órákra előre kérjen asztalt akár online foglalással is. Itt is foglalhat.

Ingyen parkolás

Az étteremben és a teraszon fogyasztó szegedi vendégek a hotel főbejárata előtti parkolóban ingyen parkolhatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában