Olimpia

2024.07.26. 14:20

Spanyol sztár-teniszezőkkel találkozott Mikler Roland Párizsban

A rajongók Párizsban is megtalálták az OTP Bank-Pick Szeged kapusát, Mikler Rolandot.

Delmagyar.hu

Mikler Roland Djokoviccsal ugyan nem, de Nadallal és Alcarazzal találkozott Párizsban.

Fotó: Karnok Csaba

Kétezer-tizenkettőben már láttam Djokovicsot az étteremben, de nagyon körülvették, így nem mentem oda hozzá, szóval Djokovics – mondta még az elutazáskor a Team Hungary Facebook-oldalán közzétett videóban az OTP-Bank Pick Szeged kapusa, Mikler Roland arra a kérdésre, ki az a sportoló, akivel találkozni szeretne Párizsban.

Nos, a szerbek klasszis teniszezőjével (egyelőre) nem készíthetett közös fotót Mikler Roland, a sportág két másik jeles képviselőjével viszont igen.

Mikler ugyanis az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, amin Rafael Nadal, 22-szeres Grand Slam-győztes, olimpiai bajnok teniszezővel, valamint honfitársával, a 21 éves, négyszeres Grand Slam-győztes Carlos Alcarazzal látható.

Azt reméltem, legalább itt békén hagynak a rajongók. Köszi a képet Srácok! – írta a fotó mellé Mikler Roland.

A pénteki nap csak a megnyitóról szól a párizsi olimpián, szombaton pedig jön az első hivatalos versenynap. Holnap 11 órától Mikler Roland és a magyar férfi kézilabda-válogatott a Pick Szegedet tíz éven át irányító, Juan Carlos Pastor által vezetett Egyiptom ellen kezd, míg teniszben Rafael Nadal ellenfele egyesben Fucsovics Márton lehet. A magyar teniszező egyébként párosban összefuthat Mikler "rajongóival", hiszen amennyiben a Fucsovics-Marozsán duó párosban legyőzi a holland ellenfelét, akkor a Nadal-Alcaraz kettős várhat rájuk a következő fordulóban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!