Bulvár-celeb

2 órája

Megdobálták Harry herceget egy jótékonysági eseményen

Harry herceget egy jótékonysági eseményen dobálta meg egy játékos kisfiú.

MW

Fotó: Leonardo Munoz / AFP

Megdobálták Harry herceget egy jótékonysági eseményen. Azért nem kell megijedni, a bájos elkövető egy kisfiú volt, senkinek nem esett baja írja a life.hu.

A sussexi herceg súlyosan beteg gyerekekkel és családjaikkal találkozott néhány napja a WellChild díjátadó ünnepségén az Egyesült Királyságban.

Az egyik gyerek, a hatéves Noah Nicholson viszont úgy döntött, Harry herceget egy kis játékra hívja, és elkezdte dobálni plüssállatkákkal. Harry azonnal vette a lapot és felszedte az állatokat, majd visszaadta Noah-nak. Az alábbi Instagram-poszt 4. képén meg is nézhetik a kis Noah-t.

Ekkor vette észre, hogy az állatok között ott van egy Raffy nevű zsiráf is, amely akkor is a kisfiúval volt , amikor 2019-ben találkoztak. Harry ekkor azt is elárulta, lányának, Lilibetnek is ez a zsiráf az egyik kedvence.

„Ez ugyanaz? Na ne már! Minden szülőnek van tartaléka, nekem legalább hat. A lányom, Lili is imádja ezeket!" – mondta a fiúnak Harry.

Harry egyébként már évek óta díjátadóként szerepel a gálán, 16 évvel ezelőtt kérték fel jótékonysági védnöknek.

Harry herceg hétfőn 4-6 éves, inspiráló gyermekeknek is adott át díjat, beszédében pedig apró legendáknak nevezte a súlyos beteg gyerekeket, akik állapotuk ellenére is hihetetlenül erősek. Harry gondozóikat is méltatta, és tisztelettel beszélt azokról is, akik rokkantsággal élnek, vagy adománygyűjtőként segítenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!