Férfi kosárlabda

8 órája

Búcsúzott a Hepp kupától a Vásárhelyi Kosársuli

Sok lehetőséget kaptak a fiatalok a Hepp kupában. A Vásárhelyi Kosársuli a Nagykőrös ellen búcsúzott a sorozattól.

Három nappal a Győr elleni győztes bajnokit követően ismét a Hódtói sportcsarnokban lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli, amelyből hiányzott Orgona Gergő, míg a vendég Nagykőrösben nem lépett pályára a korábbi válogatott játékos, Csorvási Milán.

Vásárhelyi Kosársuli
A fiatalok kaptak lehetőséget a Vásárhelyi Kosársuli Hepp-kupa meccsén.
Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Sasa Vejinovic a fiatal játékosok mellett azoknak igyekezett lehetőséget biztosítani, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán. Három negyeden keresztül teljesen egál meccset játszottak a felek, majd a negyed végén öt ponttal megléptek a vendégek, ezt a különbséget pedig már nem tudta ledolgozni a végéig a vásárhelyi csapat. A Kosársuliban a negyedik negyedben Balogh és Bálint is pihenőt kapott, és végül a rutinosabban játszó Nagykőrös hét ponttal, 78–71-re nyert, és továbbjutott.

A Vásárhelyi Kosársuli idénye szombaton a Veszprém elleni idegenbeli bajnokival folytatódik.  

Saša Vejinović:A pénteki bajnoki mérkőzés rengeteget kivett a kezdőötösömből, ezért kihasználtuk a lehetőséget, hogy kipróbáljuk, mennyire állnak helyt a fiatalok a felnőtt kosárlabdában. Nagyon jó volt látni, hogy meg tudják oldani a helyzeteket, és szerencsére megmutatták, hogy lehet rájuk számítani.

Vásárhelyi Kosársuli–Nagykőrösi Sólymok KE 71–78 (19–20, 14–14, 21–25, 17–19)

Férfi kosárlabda Hepp kupa, 1. forduló. Hódmezővásárhely, Hódtói Sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Radnóti, dr. Varga, Borgula.
Kosársuli: Borbáth 15/6, Balogh 13/9, Bálint 3/3, Utasi 10, Megyesi 13/3. Cserék: Bősz 7/3, Filak 5/3, Nagy 3, Kruzslicz 2, Ocskó. Vezetőedző: Saša Vejinović. 
Nagykőrös: Mészáros 5/3, Molnár 25/15, Fehér 5/3, Tóth M. 12, Mári 6/6. Cserék: Tóth B. 12, Béres 10/3, Filep 3/3, Hőgye. Vezetőedző: Kovács Márk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában