Program

2 órája

Új edzők mutatkoznak be a vármegyei futball hétvégéje során

Az első és második helyezett péntek esti rangadójával indul a hétvégi futballprogram. A vármegyei futball őszének egyik nagy derbije lehet a Szeged-Csanád GA II.–Sándorfalva meccs.

Vajgely Pál

Öt pont választja el egymástól a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.-t és a Sándorfalvát a vármegyei I. osztály első két helyén. A két gárda pénteken 18 órától a Szent Gellért Fórumban találkozik egymással, a vármegyei futball őszének egyik kiemelt mérkőzése lehet a pénteki találkozó, és a meccs kérdése, hogy az éllovas szegediek eddigi hibátlan mérlegét meg tudja-e törni a sándorfalvi csapat. Szombaton hatpontos meccset játszik egymással a Mórahalom és a Kiskundorozsma, míg a Bordány Tiszaszigeten, a Balástya pedig Deszken debütál az új edzővel

vármegyei futball, Szeged-Csanád GA II., Algyő
Az Algyő ellen megnyert rangadó után újabb rangadó vár a Szeged-Csanád GA II.-re. Ezúttal a Sándorfalva lesz az ellenfél a vármegyei futball hétvégéjének kiemelt meccsén.
Fotó: Karnok Csaba

A vármegyei II. osztályban a Csongrád a Tömörkényt fogadja, míg az üldöző SZEOL SC-FK Szeged a Mártély vendégeként lép pályára. A harmadosztályban a három tizennyolcpontos csapat közül egymás ellen játszik a Földeák és a Zsombó, ez a meccs jelenti a hétvége kiemelt mérkőzését az osztályban, míg a trió harmadik tagja, az Öttömös Tápéra utazik.

A vármegyei futball hétvégi programja:

Vármegyei I. osztály, péntek, 18 óra: Szeged-Csanád GA II.–Sándorfalva. Szombat, 15 óra: Makó–Hódmezővásárhelyi FC II., Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Kiskundorozsma, Tiszasziget–DB Futball Bordány, Szentesi Kinizsi–M-Perfect Home-Algyő, Deszk–Balástya.

Vármegyei II. osztály, szombat, 14.30: Mindszent–Csanytelek. 15 óra: Csengele–Tiszasziget II., Baks–Algyő II., Mártély–SZEOL SC-FK Szeged, Röszke–UTC, Csongrád-Draxi Gép Kft.–Tömörkény. Vasárnap, 14 óra: Ásotthalom–St. Mihály.

Vármegyei III. osztály, szombat, 15 óra: Ambrózfalva–Csanádpalota–Kistelek, Domaszék–Pusztamérges, Forráskút–Szatymaz, Tápé–Öttömös, Sándorfalva II.–Apátfalva, Földeák–Zsombó. A Makó FC-Duocor-Givaudan szabadnapos.

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 15 óra: Gyálarét–Kiskundorozsma II. Vasárnap, 15 óra: Mórahalom II.–Ópusztaszer, Üllés–Tiszasziget III., Csanytelek II.–Tömörkény II., Dóc-Sándorfalva–Balástya II., Pázsit–Ruzsa.

Tisza-Maros csoport, szombat, 15 óra: Szegvár–MAS SE, Eperjes–Székkutas, Kiszombor–Hódmezővásárhelyi FC III. Vasárnap, 15 óra: Csongrád II.–Szőreg-Deszk. A Nagymágocs–Ambrózfalva-Csanádpalota II. meccset november 23-ra, az Erzsébet FK–Kübekháza meccset november 24-re halasztották. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában