Röplabda

3 órája

Újabb idegenbeli meccs vár az SZRSE-re

A férfi röplabda Extraliga második fordulójában újabb idegenbeli meccs vár rájuk. A Dág vendége lesz vasárnap az SZRSE.

A nyitófordulóban, a címvédő Kaposvár otthonában nem lehettek vérmes reményei az SZRSE-nek. A Tisza-partiak a férfi röplabda Extraliga második fordulójában ismét idegenben, ezúttal Esztergomban, a Dág vendégeként lépnek pályára vasárnap 18 órától. A szegediek ellenfele a szezonnyitón szintén három játszmában szenvedett vereséget a MÁV Előre ellen, hazai pályán.

SZRSE, Kaposvár
A kaposvári rajtot követően újabb idegenbeli meccs vár az SZRSE-re.
Fotó: Muzslay Péter

Az első meccs hibáit végig vettük, igyekeztünk azokat kijavítani és átbeszéltük a taktikát. A következő meccsünkről készült videó alapján már elkészítettem a taktikai tervet, amivel nekivágunk a Dág elleni mérkőzésnek. Remélem a srácok jól fogják magukat érezni a pályán – mondta a klub honlapján Otávio Ricardo Ferrigno Machado, a Vidux-Szegedi RSE vezetőedzője.

A klub NB I.-ben szereplő női csapata szintén vasárnap 18 órától a Miskolc otthonában játszik, és mint a lányok edzője, Milodanovics Andrea elmondta, ugyan szűk kerettel készülnek, de igyekeznek a legtöbbet kihozni a DVTK elleni idegenbeli meccsből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában