A zalaegerszegi világkupán

4 órája

64 fára van az elődöntő

Hetedik helyen áll a magyar bajnok a férfi tekecsapat világkupán, amelynek Zalaegerszeg ad otthont. Négy játékost követően a Szegedi TE 64 fára van a Final Four-t jelentő negyedik pozíciótól.

Mádi József

Hetedik helyen áll a Szegedi TE a férfi tekecsapat világkupa második napja után. A selejtezőben az első három játékos után még harmadik volt a csapat, majd negyedikként Bíró Patrik következett, aki végül 575 fával zárt.

Szegedi TE
A Szegedi TE szerdai játékosa, Bíró Patrik 575 fáig jutott. Fotó: Ivanyik Richárd

Szegedi TE: nehéz lesz

A két napi eredmények, négy játékos után a Szeged így jelenleg 64 fával van elmaradva az elődöntőt jelentő negyedik helytől, de csak 68 fára van a második pozíciótól is, hiszen a német Zerbst mögött négy csapat van hat fán belül... 

Azért azt ne felejtsük el, hogy olyan játékosok vannak még hátra, mint Kujundzic, Mance vagy Bolanca (Zapresic), Kiss Tamás és Zavarkó Vilmos (Neumarkt), Hoffmann és Brachtel (Zerbst) vagy Kovacsics és Vlajkov (Beograd), szóval csütörtökön Karsai Lászlónak és Milan Joveticsnek igazán extrát kellene nyújtani ahhoz, hogy a Szeged bejusson a legjobb négy közé.

A Tisza-partiak két játékosa 16 órakor és 19.45-kor dob, azaz majd csak késő délután derül ki, hogyan végzett a magyar bajnokcsapat a zalai városban tartandó világkupán

Az állás négy játékos után: 1. Zerbst (német) 2529, 2. Podbrezova (szlovák) 2499, 3. Zapresic (horvát) 2497, 4. Neumarkt (olasz) 2495, 5. Beograd (szerb) 2493, 6. Orth (osztrák) 2442, 7. Szegedi TE 2431 fával. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában