Sporthang – Ezt nem láttuk jönni

Ismét jelentkezik a Sporthang, a Délmagyaroszág sportos podcastje.

Delmagyar.hu

Mondhatjuk, hogy váratlan vereséget szenvedett a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az OTP Bank-Pick Szeged a norvég Kolstadtól, amely leginkább a védekezésével múlta felül a Tisza-parti csapatot. A szegediek a bajnokságban javítottak, és legyőzték a Győrt, majd jön szerdán a lengyel Kielce (kezdés: 18.45).

Sporthang, podcast, OTP Bank - Pick Szeged
Ismét jelentkezik a Sporthang. 

A Szeged-Csanád GA együttese vezetett Kazincbarcikán, ám mégis kikapott a hosszabbításban elért Bódi Ádám-góllal, így megint a labdarúgó NB II. középmezőnyében található. Október 30-án 18 órától a magyar kupában az NB I.-es MTK érkezik a Szent Gellért Fórumba.

Az első negyed döntött Sopronban, az SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata 24–9 után már nem tudta utolérni a hazai csapatot, amely végül 20 ponttal győzött. Folytatás szerdán 18.30-tól itthon a Honvéd ellen.

Meglehet, lejátszotta az év mérkőzését a labdarúgó NB III.-ban a Hódmezővásárhelyi FC, amely az éllovas Tiszakécskével 4–4-es döntetlent ért el saját közönsége előtt.

Megint sikerült sok témát kibeszélni a szokásos podcastunkban, a Sporthangban, amelyben Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid osztotta meg a gondolatait. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában