Vármegyei I. osztály

3 órája

A Sándorfalva pontot tudott szerezni a Szeged-Csanád GA II. ellen - fotók

Döntetlennel zárult a rangadó. Első csapatként a Sándorfalva nem szenvedett vereséget a vármegyei I. osztály éllovasa, a Szeged-Csanád GA II. ellen.

A sötét mezes sándorfalviak megtörték a Szeged-Csanád GA II. sorozatát.

Fotó: Török János

Az első két helyezett vívott rangadót a vármegyei I. osztály 9. fordulójának nyitómeccsén. A találkozón főleg a párharcok domináltak,mindkét védelem magabiztos volt hátul, kevés igazi helyzet alakult ki a meccsen. A pontrúgások viszont veszélyt hordoztak magukban, egy szöglet után a szegediek egy fejessel szerezték meg a vezetést, erre mintegy negyed órával később szintén egy sarokrúgás után válaszolt a Sándorfalva, amikor is a beívelést követően Gyuga fejese kötött ki a szegedi kapuban - a sándorfalviak játékosa éppen a Szeged-Csanád GA-tól szerződött a csapathoz a nyáron, így sportszerűen fel is tette a kezét a gólt követően.

Sándorfalva, Szeged-Csanád GA II., vármegyei I. osztály
A Sándorfalva ponttal távozott a Szent Gellért Fórumból.
Fotó: Török János

A második félidő sándorfalvi lehetőségekkel kezdődött, de nagy bravúrra nem volt szükség Szalontaitól. Az idő teltével egyre látszott, hogy egy villanás dönthet a győztes kilétét illetően: erre mindkét csapatnak megvolt a lehetősége, de a vendégek ígéretes lövésébe beleblokkoltak, míg a Vladul próbálkozásánál Sági védésére is szükség volt. Így maradt az 1–1, ezzel a Sándorfalva az első csapat ebben a szezonban, amely pontot tudott szerezni a Szeged-Csanád GA II. ellen.

 

Vármegyei I. osztály, 9. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Sándorfalva 1–1 (1-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 200 néző. Vezette: Gargya Balázs (Minda, Burzon).
Szeged-Csanád GA II.: Szalontai – Nógrádi, Gera, Vladul, Botic, Lőrinc, Simon, Bakó, Dudás (Pataki, 64.), Nagy D., Ördög (Budai Balázs, 68.). Edző: Bilics Igor.
Sándorfalva: Sági – Buzai, Bácsi, Oláh (Vajna, 64.), Varga R. (Tóth L., 85.), Juhász, Bitó, Budai Bálint, Széll, Bánóczki, Gyuga. Edző: Tóth János.
Gólszerzők: Gera (13.), ill. Gyuga (29.). 

A 9. forduló további programja, szombat, 15 óra: Makó–Hódmezővásárhelyi FC II., Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Kiskundorozsma, Tiszasziget–DB Futball Bordány, Szentesi Kinizsi–M-Perfect Home-Algyő, Deszk–Balástya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában