Sikeres rajt

1 órája

Rögbi: győztes rajtot vettek a Gorillák

Kecskeméten kezdte a szezont a Fit World Gorillák RC. A szegedi rögbi csapat magabiztos győzelemmel kezdte az új idényt.

Az előző kiírásban megszenvedett a Kecskeméttel a Fit World Gorillák RC, most azonban magabiztos győzelmet arattak a Tisza-partiak a rögbi szezon első meccsén. Bizonytalanul kezdtek a Gorillák, ezt pedig kihasználta a Kecskemét, a szabálytalanságokat pedig céllal büntette a hazai csapat. Később egy sikeres rúgással újabb három pontot szerzett a Kecskemét, így már 10–0-ás hátrányban voltak a szegediek.

Gorillák, rögbi
A Gorillák védekezése összeállt a szünet után, győzelemmel kezdett a szegedi rögbi csapat.
Fotó: Gerencséri Tibor

Hat perc után kezdett összeállni a Gorillák játéka, és egy tolongást követően szépítettek, 10–7. Innentől kezdve fokozatosan felőrölte ellenfelét a szegedi csapat, és újabb célt szerezve már fordítottak, 10–14. Lendületben maradtak a Gorillák, és a félidőre már 14 pontos előnyt építettek ki, 10–24.

A Vitézek vendégeként folytatódik a rögbi szezon

A félidőt követően már szervezettebben és keményebben védekezett a szegedi csapat, és így nem is volt kérdés a győzelem. Végül magabiztos, 41–10-es sikerrel kezdték az idényt a Gorillák, akik legközelebb október 5-én, az Esztergomi Vitézek vendégeként folytatják a szezont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában