Győzelem ajándéknak

1 órája

Így köszöntötte csapatorvosát a Pick Szeged – videóval

Megható pillanatok előzték meg a drámai győzelemmel zárult mérkőzést. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Nantes elleni BL-meccs előtt köszöntötte a 70. születésnapját ünneplő csapatorvost, Szabó Istvánt.

Becsei Dávid

Ezt a mezt kapta születésnapjára a klubtól Szabó istván.

Fotó: Sólya Eliza/pickhandball.hu

Szívet melengető videóval köszöntötte a Pick Szeged a születésnapos csapatorvosát. A Pick Aréna kivetítőjén Bajusz Sándor után másodikként jelent meg Juan Carlos Pastor, aki 2013 és 2023 között volt a csapat vezetőedzője. A korábbi játékosok közül pedig  Vladimir Osmajiccsal folytatódott a jókívánságok sorozata, majd jött Antonio Pribanic, Herbert Gábor, Dalibor Brajdics, Fekete Róbert, Yunier Norris, Danijel Andjelkovics, Nenad Puljezevics, Niko Mindegía, Habuczki Tamás, Lékai Máté, Ancsin Gábor, Dean Bombac, Balogh Zsolt, Pásztor Imre, Laluska Balázs, Katzirz Dávid, Zubai Szabolcs, Marin Sego és Mirko Alilovic. Marko Krivokapics és Nenad Puljezevics, együtt küldte el jókívánságát Szabó István csapatorvosnak, mivel Marko a szerb Crvena zvezda vezetőedzője, míg Puljezevics a kapusedző. A videó a jelenlegi csapat "Boldog születésnapot!" kiáltásával zárult.

Pick Szeged, Szabó István, videó
Nem volt hiány izgalmakból. A Pick Szeged Bodó Richárd utolsó másodpercben lőtt góljával tartotta itthon a két pontot a HBC Nantes ellen.
Fotó: Török János

A videóban megjelenő emberek közül hatalmas tapsot kapott Pastor és Marin Sego is, de a legnagyobb üdvrivalgást természetesen Szabó István kapta.

A Pick Szeged mezét kapta meg

Miután befejeződtek a jókívánságok, a meghatódott ünnepelt is megjelent a kivetítőn. Ezt követően pedig Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. elnöke egy 70-es számmal ellátott mezt adott át Szabónak. Az igazi ajándékot viszont a csapat szállította, amely drámai végjátékban Bodó Richárd utolsó másodperces bombagóljával 33–32-re győzött a Bajnokok Ligájában a francia HBC Nantes ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában