Helyi sport

2024.09.07. 12:30

Légiós maradhat a hódmezővásárhelyi védő

Újabb külföldi bajnokságban folytathatja karrierjét a 28 éves játékos. Sajtóhírek szerint marad a légiós életnél.

Kecskés Ákos újabb ország élvonalában játszhat.

Fotó: Árvai Károly

A hét elején bontott szerződést a román élvonalbeli Sepsi OSK csapata Kecskés Ákossal. A hódmezővásárhelyi védő egy éve szerződött a Sepsihez, amelynek színeiben összesen 30 mérkőzésen lépett pályára, így légiós karrierje során már a román élvonalban is játszhatott a lengyel, az osztrák, az orosz és a svájci liga mellett. A székelyföldi klub a napokban Kecskés mellett Varga Kevinnel is szerződést bontott, valamint a klub vezetőedzője, a korábbi magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck is távozott.

Kecskés Ákos légiós
Kecskés Ákos hat alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban, továbbra is légiós maradhat.
Fotó: Szabó Miklós

Újabb országban lehet légiós

Bár olyan sajtóhírek is felmerültek, hogy a SZEOL SC-ben nevelkedett védő a magyar NB I.-ben folytathatja karrierjét, az MTK Budapest érdeklődését a klubmenedzser, Polyák Balázs cáfolta, hogy a fővárosi klub érdeklődne a védő iránt. Ciprusból származó hírek szerint viszont továbbra is légiós maradna Kecskés Ákos, aki iránt az AEL Limasszol érdeklődik – számolt be róla a Nemzeti Sport. 

Késő délután érkezik meg az AEL-hez, hogy átessen az átigazoláshoz szükséges formaságokon. Néhány napja még a román bajnokságban futballozott, így ha átmegy az orvosi vizsgálatokon, akkor szerződtetjük is. Úgy gondoljuk, nagy segítségünkre lehet a csapatra váró hosszú menetelés során – nyilatkozta a Szpor FM 95-nek a hatszoros magyar válogatott Kecskés Ákosról az AEL vezetőségi tagja, Nikolasz Leventisz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában