Helyi sport

2024.09.11. 14:05

Edzőváltás: megbízott szakemberrel folytatja a Mórahalom

A következő három meccsen irányít a házon belülről érkező szakember. Az edzőváltással kapcsolatos végleges megoldást később hozza meg a mórahalmi klub.

Illusztráció: Gémes Sándor

Edzőváltáson esik át a mórahalmi futballcsapat. A Balástya elleni 3–3-as mérkőzést követően nyújtotta be lemondását Papp Endre, a Kéménygyártó-Mórahalom VSE edzője. A homokháti klub most közösségi oldalán tudatta, hogy a következő három fordulóban a klub szakmai igazgatója, Korom Tibor látja el a vezetőedzői tisztséget. A szakember kedden már megtartotta az első edzést is a csapat számára.

edzőváltás Mórahalom Korom Tibor
Edzőváltás Mórahalmon. Korom Tibor a következő három fordulóban vezeti a csapatot.
Fotó: Kéménygyártó-Mórahalom VSE

Mint a klub közleménye kitér rá, a vezetőedzői posztra vonatkozó végleges döntést később hozzák meg. Korom Tibor a vármegyei I. osztály ötödik fordulójában, a DB Futball Bordány elleni hazai mérkőzésen debütálhat, majd szeptember 21-én Algyőn játszik irányításával a csapat, míg szeptember 28-án a Sándorfalvát fogadják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában